Español tres digital. Spansk III

Espanol Tres Textos (Heftet)

Forfatter:

Elisa Bernaldez og Gabriele Leguina-Morel

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 104
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202459635
Kategori: Spansk programfag og Spansk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk programfag
Nivå: Vg1, Vg2, Vg3
Komponent: Tekstbok
Om utgivelsen Espanol Tres Textos
Español Tres Textos er en tekstsamling som inneholder et utvalg av tekster og gloser fra det digitale læreverket Español Tres Digital for spansk III.

I denne boken vil du finne både skjønnlitterære tekster og sakprosatekster. Boken er ment som et supplement til deg som ønsker å kunne variere mellom å lese tekstene på skjerm og på papir. Tekstene er ordnet alfabetisk og er merket med vanskelighetsgrad. Bakerst i boken finner du en gloseoversikt til hver av tekstene.

Español Tres Textos innholder ingen nye tekster som ikke ligger på Español Tres Digital (nettstedet).
Español Tres Digital er et læreverk som dekker kravene i læreplan for spansk fordypning. Lærermiddelet inneholder 60 spanske tekster, en innholdsrik oppgavedel, innlest lyd, grammatikk, forfatterbiografier med mer.

Til toppen

Español tres digital. Spansk III
Digitalt læreverk for spansk fordypning – Spansk III
Español Tres Digital dekker hele læreplanen for faget gjennom en nettressurs. Læreverket består av til sammen 60 tekster innen skjønnlitteratur og sakprosa fra den spansktalende verden. Tekstene representerer ulike sjangrer, epoker, temaer og vanskelighetsgrader, og er nøye utvalgt for å dekke kompetansemålene for programfaget og for at læreren skal kunne tilpasse og differensiere undervisningen.