Español Tres Digital. Spansk 3 (LK20)

Espanol Tres Textos (Heftet)

Forfatter:

Elisa Bernáldez og Gabriele Leguina-Morel

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 104
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202459635
Kategori: Spansk programfag og Spansk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk programfag
Nivå: Vg1, Vg2, Vg3
Komponent: Tekstbok
Om utgivelsen Espanol Tres Textos

Español Tres Textos er en tekstsamling som inneholder et utvalg av tekster og gloser fra det digitale læreverket Español Tres Digital for spansk III.

I denne boken vil du finne både skjønnlitterære tekster og sakprosatekster. Boken er ment som et supplement til deg som ønsker å kunne variere mellom å lese tekstene på skjerm og på papir. Tekstene er ordnet alfabetisk og er merket med vanskelighetsgrad. Bakerst i boken finner du en gloseoversikt til hver av tekstene.

Español Tres Textos innholder ingen nye tekster som ikke ligger på Español Tres Digital (nettstedet).
Español Tres Digital er et læreverk som dekker kravene i læreplan for spansk fordypning. Lærermiddelet inneholder 60 spanske tekster, en innholdsrik oppgavedel, innlest lyd, grammatikk, forfatterbiografier med mer.

Til toppen

Forfatter(e)

Elisa Bernáldez er født og oppvokst i Spania og har bodd i Norge siden 1991. Hun er utdannet filolog fra Complutense-universitetet i Madrid, og hun har også studert spansk ved UiO og tatt PPU ved Høgskolen i Østfold. Bernáldez har mange års erfaring som språklærer både i Spania og i Norge på forskjellige nivåer. Hun har også deltatt i det desentraliserte prosjektet for fremmedspråk på nivå III (Østfold-modellen). Bernáldez er medforfatter av Encuentros for spansk II og Español Tres Digital for spansk III.

Gabriele Leguina-Morel har spansk bakgrunn og er oppvokst i Norge. Med studier i historie, statsvitenskap og spansk språk fra både Universidad de Salamanca, UiO og Høgskolen i Østfold har hun en vid faglig krets. Hun har mange års undervisningserfaring fra ordinær videregående skole. Hun er også koordinator og nettskolelærer for desentralisert opplegg for opplæring i spansk nivå 3 i Østfold. Leguina-Morel er medforfatter av Encuentros for spansk II og det digitale læreverket Español Tres Digital for spansk III.

Español Tres Digital. Spansk 3 (LK20)
Digitalt læreverk for spansk fordypning – Spansk 3; LK20
Español Tres Digital er et fullverdig og praktisk læreverk for som dekker kompetansemålene for spansk nivå 3 i LK20. Læreverket består av 60 tekster innen skjønnlitteratur og sakprosa fra den spansktalende verden. Tekstene er nøye utvalgt for å dekke kompetansemålene for spansk III og for at læreren skal kunne tilpasse og differensiere undervisningen. Læremiddelet har funksjonalitet som gjør det velegnet for nettbasert undervisning.