Español tres digital. Spansk III

Espanol Tres Digital (lærerlisens) (Nettsted)

Spansk III

Forfatter:

Elisa Bernáldez og Gabriele Leguina-Morel

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2014
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202392383
Kategori: Spansk programfag
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Spansk programfag
Varighet: Fram til 31.08.2021
Nivå: Vg3
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Espanol Tres Digital (lærerlisens)
Digitalt læreverk for Spansk III
Español Tres Digital dekker hele læreplanen for Spansk III gjennom én nettressurs. Læreverket består av til sammen 60 tekster innen skjønnlitteratur og sakprosa fra den spansktalende verden.

Tekstene representerer ulike sjangrer, epoker, temaer og vanskelighetsgrader, og er nøye utvalgt for å dekke kompetansemålene for programfaget og for at læreren skal kunne tilpasse og differensiere undervisningen.

Lærerlisens
Lærerlisens gir eksklusiv tilgang til samme innhold som elevene har, men inneholder også en rikholdig lærerressurs, uten tillegg i pris. Forslag til årsplan og veiledning i bruk av nettstedet er inkludert i lærerressursen.


Læreverkets nettadresse:
www.etd.cdu.no


Andre komponenter:
Elevnettsted, årslisens (varighet til 31.08)
Tekstantologi med litteratur fra nettstedet

Til toppen

Andre utgaver

Espanol Tres Digital (elevlisens)
Bokmål Nettsted 2014

Andre aktuelle titler

  • Encuentros 1 (2020)

    Lærebok spansk 2, vg1

    Elisa Bernáldez, Gabriele Leguina-Morel, Maritza Del Carmen Vargas og Eli-Marie Drange

    Fleksibind
Forfatter(e)

Elisa Bernáldez er født og oppvokst i Spania og har bodd i Norge siden 1991. Hun er utdannet filolog fra Complutense-universitetet i Madrid, og hun har også studert spansk ved UiO og tatt PPU ved Høgskolen i Østfold. Bernáldez har mange års erfaring som språklærer både i Spania og i Norge på forskjellige nivåer. Hun har også deltatt i det desentraliserte prosjektet for fremmedspråk på nivå III (Østfold-modellen). Bernáldez er medforfatter av Encuentros for spansk II og Español Tres Digital for spansk III.

Gabriele Leguina-Morel har spansk bakgrunn og er oppvokst i Norge. Med studier i historie, statsvitenskap og spansk språk fra både Universidad de Salamanca, UiO og Høgskolen i Østfold har hun en vid faglig krets. Hun har mange års undervisningserfaring fra ordinær videregående skole. Hun er også koordinator og nettskolelærer for desentralisert opplegg for opplæring i spansk nivå 3 i Østfold. Leguina-Morel er medforfatter av Encuentros for spansk II og det digitale læreverket Español Tres Digital for spansk III.

Español tres digital. Spansk III
Digitalt læreverk for spansk fordypning – Spansk III
Español Tres Digital dekker hele læreplanen for faget gjennom en nettressurs. Læreverket består av til sammen 60 tekster innen skjønnlitteratur og sakprosa fra den spansktalende verden. Tekstene representerer ulike sjangrer, epoker, temaer og vanskelighetsgrader, og er nøye utvalgt for å dekke kompetansemålene for programfaget og for at læreren skal kunne tilpasse og differensiere undervisningen.