Epilepsi (Heftet)

Forfatter:

Karl Otto Nakken

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202326876
Kategori: Medisin og Helsefag
Fag: Helsefag, Medisin
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Epilepsi
Epilepsi er den nye, reviderte utgaven av Fokus på epilepsi. Forfatteren utdyper og avmystifiserer her fenomenet epilepsi og gir en solid innføring i det vi vet om sykdommen i dag. Han differensierer mellom epilepsi og andre nevrologiske symptomer og gjør rede for hvilke faktorer som kan utløse epilepsi, og hvilke behandlingsformer som finnes.

Boka er skrevet for helsepersonell og andre som forholder seg til epilepsi i arbeidet sitt. Men den er interessant og nyttig også for pårørende og dem som selv lever med epilepsi. Den inneholder en fyldig liste med ordforklaringer, praktiske råd og en oversikt over norske epilepsiorganisasjoner.

Til toppen

Anmeldelser av Epilepsi
«Alt i alt fremstår denne utgaven som en faglig oppdatert og språklig forbedret fremstilling av fagfeltet epilepsi på norsk. Jeg vil tro at den vil oppfattes som lettere tilgjengelig for ufaglærte lesere, uten at det har gått på bekostning av fagligheten. Jeg anbefaler den til alle som på en eller annen måte har med epilepsipasienter å gjøre.»G. Bråthen, Tidsskrift for Den norske legeforening, 19/2010Les hele anmeldelsen

Til toppen

Forfatter(e)
Karl Otto Nakken, dr.med., er overlege og medisinsk sjef ved Spesialsykehuset for epilepsi (SSE). Nakken er spesialist i nevrologi og er sentral i det norske fagmiljøet både som behandler og forsker.