Encuentros Spansk 2 (Fagfornyelsen LK20)

Encuentros 1 og 2 Lærernettsted (LK20) (Nettsted)

Digitale lærerressurser spansk 2

Forfatter:

Elisa Bernáldez, Gabriele Leguina-Morel og Maritza Del Carmen Vargas

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202656256
Kategori: Spansk 2
Læreplan: Fagfornyelsen
Lisenstype: Lærerlisens
Fag: Spansk 2
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Encuentros 1 og 2 Lærernettsted (LK20)

Encuentros 1 Lærernettsted inneholder rike ressurser for planlegging og undervisning. Nettressursen har også funksjoner som gir mulighet for oversikt, dialog og tilpasning av undervisningen.

Encuentros 1 Lærernettsted vil læreren finne veiledning for hver leksjon, forslag til arbeidsmetoder og undervisningsopplegg, løsningsforslag til oppgaver, ekstramateriale og alternative tekster med eller uten ny grammatikk for individuelt tilpasset opplæring.

Lærer kan tildele oppgaver tilpasset den enkelte elevs behov, og lage egne oppgaver til sine elever, både skriftlige oppgaver og flervalgsoppgaver.

Ressursen er tilrettelagt for prosessorientert skriving. Eleven kan sende besvarelser på skriveoppgaver til lærer, som kan gi detaljert tilbakemelding på teksten ved bruk av kommentarer og merknader. Eleven kan så jobbe videre med besvarelsen sin utfra lærers innspill, og sende en ny versjon. Alle versjoner av elevteksten lagres.

Gjennom ulike rapporter kan lærer se elevenes aktivitet og resultater, og dermed få et godt grunnlag for å planlegge og tilpasse undervisningen.

For tilgang til Encuentros 1 Lærernettsted må lisens kjøpes. Bruker skolen Feide, logger lærere og elever inn med sine Feide-id-er. Logg inn på cdu.no eller direkte på encuentros.cdu.no.

Encuentros Elevnettsted er innholdsrikt og gir gode muligheter for differensiering, øving og fordypning og vil gjøre språklæringen motiverende for elever på alle nivåer. Les mer om Encuentros Elevnettsted her.

Til toppen

Forfatter(e)

Elisa Bernáldez er født og oppvokst i Spania og har bodd i Norge siden 1991. Hun er utdannet filolog fra Complutense-universitetet i Madrid, og hun har også studert spansk ved UiO og tatt PPU ved Høgskolen i Østfold. Bernáldez har mange års erfaring som språklærer både i Spania og i Norge på forskjellige nivåer. Hun har også deltatt i det desentraliserte prosjektet for fremmedspråk på nivå III (Østfold-modellen). Bernáldez er medforfatter av Encuentros for spansk II og Español Tres Digital for spansk III.

Gabriele Leguina-Morel har spansk bakgrunn og er oppvokst i Norge. Med studier i historie, statsvitenskap og spansk språk fra både Universidad de Salamanca, UiO og Høgskolen i Østfold har hun en vid faglig krets. Hun har mange års undervisningserfaring fra ordinær videregående skole. Hun er også koordinator og nettskolelærer for desentralisert opplegg for opplæring i spansk nivå 3 i Østfold. Leguina-Morel er medforfatter av Encuentros for spansk II og det digitale læreverket Español Tres Digital for spansk III.

Maritza del Carmen Vargas underviser i spansk ved Fredrik II videregående. Hun er født i Chile, studerte ved Playa Ancha universitet, og har mastergrad i språk og kommunikasjon og evaluering i læreprosessen fra universitet Metropolitana de Santiago. Vargas har erfaring som lærer fra 2003, både i Chile og i Norge, og i fag som historie, samfunnsfag og kunst. Hun er medforfatter av Encuentros for spansk II.

Encuentros Spansk 2 (Fagfornyelsen LK20)
Encuentros er et nytt, moderne og faglig solid læreverk for spansk nivå 2. Lærebok og digitale ressurser er skrevet og utviklet til fagfornyelsen 2020 og dekker målene i læreplan for fremmedspråk nivå II. Gjennom en praktisk tilnærming ønsker vi å formidle kunnskap som gjør at elevene opplever språklæring som noe personlig og nyttig.