Enchanté. Fransk II

Enchanté 2. Unibok (Nettsted)

Fransk II, Vg2

Forfatter:

Hilda Hønsi, Claire Kjetland og Sébastien Liautaud

Legg i ønskeliste

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202558727
Kategori: Fransk 2
Fag: Fransk 2
Varighet: Fram til 31.08.2019
Nivå: Vg2
Om utgivelsen Enchanté 2. Unibok

Unibok er en digital utgave av læreboka i et lesevennlig digitalt format med gode studietekniske verktøy. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Enchanté 2 (2013). Unibok er en digital lærebok for PC, Mac eller nettbrett basert på EPUB 3. EPUB 3-formatet gjør at boka tilpasser seg skjermtypen og skjermstørrelsen din og gir god lesbarhet og en pedagogisk visning av lærestoffet.

Du velger selv hvordan boka skal fremtre på skjermen, med rullende visning, en-sidig visning eller to-sidig oppslagsvisning. Du kan også endre skriftstørrelse, søke på sidetall eller tekst, slå opp direkte fra innholdsfortegnelsen, slå opp gloser fra teksten, sette bokmerker, markere i teksten og gjøre notater som lagres så lenge du har boka - og som kan skrives ut.

Utprøving og kjøp av lisens krever Feide-innlogging. Logg inn med Feide på www.unibok.no eller her på cdu.no for å be om prøvetilgang eller for å kjøpe lisenser. Uniboka blir tilgjengelig umiddelbart etter bestilling.

Skoler som ønsker en mer omfattende uttesting gjennom skoleåret kan kontakte forlaget på vginfo@cappelendamm.no.

Spørsmål om kjøp av lisenser og innlogging med FEIDE rettes til cdukunde@cappelendamm.no ev. på tlf. 21497000.


Her finner du informasjon om bruk av FEIDE på cdu.no.

Til toppen

Forfatter(e)
Hilda Hønsi er lektor ved Tanks videregående skole i Bergen hvor hun har undervist i fransk og spansk siden 1994. Hun har hovedfag i fransk fra Universitetet i Bergen og har bodd blant annet i Rennes og Blois. Hønsi er medforforfatter av Cappelen Damms franskverk for videregående skole, Rendez-vous og Enchanté.
Claire Meunier Kjetland kommer fra Pau i det sør-vestlige Frankrike, men har bodd i Norge i 20 år.
Hun har en mastergrad i fransk fra Universitetet i Bergen og har lang undervisningserfaring på flere nivå i norsk skole. De siste 12 årene har hun vært knyttet til Sonans utdanning i Bergen som lærer i fransk. Kjetland er medforfatter av Cappelen Damms læreverk for fransk I og fransk II for videregående skole.
Enchanté. Fransk II
Læreverket Enchanté er bygd opp rundt årstrinnsbøker og er tilpasset en naturlig progresjon gjennom to år ut fra læreplanens mål. Bøkene er "alt-i-ett-bøker" med oppgaver, minigrammatikk og toveis ordliste.