Enchanté. Fransk II

Enchanté 2 (2013) (Heftet)

Fransk II Vg2

Forfatter:

Hilda Hønsi, Claire Kjetland og Sébastien Liautaud

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 296
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202399375
Kategori: Fransk 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Fransk 2
Nivå: Vg2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Enchanté 2 (2013)
MER VEKT PÅ GRAMMATIKK – RIKTIGERE PROGRESJON
2013-utgaven av Enchanté 2 vil i likhet med den reviderte utgaven av Enchanté 1 fremstå som ryddig og oversiktlig og mer overkommelig enn den første utgaven.Grammatikkprogresjonen er noe brattere enn tidligere, og vanskelighetsgraden er lagt på et mer passende nivå. Flere nye grammatikktemaer er kommet til, sammen med mer utfordrende oppgavevarianter. Både i kapitteltekster, civilisation- og coin culturel-tekster finner eleven interessant og engasjerende innhold om Frankrike og franskspråklige områder som samtidig ikke byr på altfor store språklige utfordringer. I tillegg vil det finnes supplerende tekster samt et bredt oppgavetilfang på elevnettstedet.
Elevnettstsdet er åpent og gratis som før.

LÆRERNETTSTEDET
På det lisensbelagte lærernettstedet til Enchanté 2 finner læreren prøver og fasiter, undervisningsopplegg, videoer, lydfiler og mange andre nyttige ressurser.

ANDRE KOMPONENTER
Elevnettsteder gratis
Lærernettsteder - årstrinnslisens

Lisens til lærernettstedet kan kun kjøpes i vår nettbutikk: www.cdu.no av ansatte som er knyttet til en skole. Se veiledning for hvordan du går fram for å skaffe deg lisens
Du må være registret med brukernanvn og passord på www.cdu.no - og innlogget- for å kjøpe lisens. Passordet gir deg tilgang til cdu.no og til ALLE lisenser du har kjøpt eller har på prøve fra Cappelen Damm. Lærerlisensen til Enchanté 2 er en årstrinnslisens for én bruker og gjelder for et skoleår.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)
Hilda Hønsi er lektor ved Tanks videregående skole i Bergen hvor hun har undervist i fransk og spansk siden 1994. Hun har hovedfag i fransk fra Universitetet i Bergen og har bodd blant annet i Rennes og Blois. Hønsi er medforforfatter av Cappelen Damms franskverk for videregående skole, Rendez-vous og Enchanté.
Claire Meunier Kjetland kommer fra Pau i det sør-vestlige Frankrike, men har bodd i Norge i 20 år.
Hun har en mastergrad i fransk fra Universitetet i Bergen og har lang undervisningserfaring på flere nivå i norsk skole. De siste 12 årene har hun vært knyttet til Sonans utdanning i Bergen som lærer i fransk. Kjetland er medforfatter av Cappelen Damms læreverk for fransk I og fransk II for videregående skole.
Enchanté. Fransk II
Læreverket Enchanté er bygd opp rundt årstrinnsbøker og er tilpasset en naturlig progresjon gjennom to år ut fra læreplanens mål. Bøkene er "alt-i-ett-bøker" med oppgaver, minigrammatikk og toveis ordliste.