Enchanté 2006 - 2013

Enchanté 1 (2012) Unibok (Nettsted)

Fransk II Vg 1

Forfatter:

Hilda Hønsi, Sébastien Liautaud og Claire Kjetland

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 280
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202558338
Kategori: Fransk 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Fransk 2
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Enchanté 1 (2012) Unibok

Enchanté 1(2012). Unibok er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format.

Enchanté 1 er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til fremmedspråk II, Vg1 i videregående skole. Til læreverket finnes også egne nettressurser med oppgaver og mulighet til fordypning, se enchante.cdu.no.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig, og elevene kan lese den på alle digitale flater – også mobil. Unibok er brukervennlig, og flere gode studietekniske verktøy gjør at eleven kan jobbe godt med lærestoffet rett i boka.

I Unibok kan eleven gjøre direkte søk og oppslag på ord i teksten, skrive notater og markere, og lytte til teksten. Tekst-til-tale-funksjon har høy pedagogisk verdi for lesesvake elever: Teksten markeres når den leses opp.

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no.

Til toppen

Andre utgaver

Enchanté 1 (2012)
Bokmål Heftet 2012
Forfatter(e)

Hilda Hønsi er lektor ved Tanks videregående skole i Bergen hvor hun har undervist i fransk og spansk siden 1994. Hun har hovedfag i fransk fra Universitetet i Bergen og har bodd blant annet i Rennes og Blois. Hønsi er medforforfatter av Cappelen Damms franskverk for videregående skole, Rendez-vous og Enchanté.

Claire Meunier Kjetland kommer fra Pau i det sør-vestlige Frankrike, men har bodd i Norge i 20 år.
Hun har en mastergrad i fransk fra Universitetet i Bergen og har lang undervisningserfaring på flere nivå i norsk skole. De siste 12 årene har hun vært knyttet til Sonans utdanning i Bergen som lærer i fransk. Kjetland er medforfatter av Cappelen Damms læreverk for fransk I og fransk II for videregående skole.

Enchanté 2006 - 2013
Læreverket Enchanté er bygd opp rundt årstrinnsbøker og er tilpasset en naturlig progresjon gjennom to år ut fra læreplanens mål. Bøkene er "alt-i-ett-bøker" med oppgaver, minigrammatikk og toveis ordliste.