Enchanté. Fransk II

Enchanté 1 (2012) Lærernettsted (Nettsted)

Forfatter:

Hønsi, Kjetland, Liautaud

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2012
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Fransk
ISBN: 9788202387839
Kategori: Fransk 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Fransk 2
Varighet: Fram til 31.08.2019
Nivå: Vg1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Enchanté 1 (2012) Lærernettsted
Enchanté 1 lærernettsted
Lærernettstedet innholder bildesamlinger til alle kapitlene, filmer fra (Quatre amis), fasiter, årsplaner og Power Point-presentasjoner.
Ressursen har også transkript til videoene, lydopptak av sanger og dikt i bøkene og mer tradisjonelt lærerveiledningsstoff.

Til toppen

Forfatter(e)
Hilda Hønsi er lektor ved Tanks videregående skole i Bergen hvor hun har undervist i fransk og spansk siden 1994. Hun har hovedfag i fransk fra Universitetet i Bergen og har bodd blant annet i Rennes og Blois. Hønsi er medforforfatter av Cappelen Damms franskverk for videregående skole, Rendez-vous og Enchanté.
Claire Meunier Kjetland kommer fra Pau i det sør-vestlige Frankrike, men har bodd i Norge i 20 år.
Hun har en mastergrad i fransk fra Universitetet i Bergen og har lang undervisningserfaring på flere nivå i norsk skole. De siste 12 årene har hun vært knyttet til Sonans utdanning i Bergen som lærer i fransk. Kjetland er medforfatter av Cappelen Damms læreverk for fransk I og fransk II for videregående skole.
Enchanté. Fransk II
Læreverket Enchanté er bygd opp rundt årstrinnsbøker og er tilpasset en naturlig progresjon gjennom to år ut fra læreplanens mål. Bøkene er "alt-i-ett-bøker" med oppgaver, minigrammatikk og toveis ordliste.