En fugl i hånden og andre verktøy for innovasjon og entreprenørskap (Ebok)

Forfatter:

Sarah Joy Lyons

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 211
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 2.23 MB
Filformat: PDF
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202686802
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag , Markedsføring og Innovasjon
Fag: Innovasjon, Markedsføring
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen En fugl i hånden og andre verktøy for innovasjon og entreprenørskap

En fugl i hånden gir en innføring i nyttige metoder og verktøy for innovatører og entreprenører, som effektuering, designtenkning, bruk av forretningsmodell-lerret og testing av ideer.

Boken gir innblikk i hvordan forskningen innen innovasjons- og entreprenørskapsfeltet har utviklet seg de siste årene, og gjør rede for sentrale teorier og begreper. Hvert kapittel inneholder både teoretiske og praktiske øvinger og refleksjonsoppgaver. De praktiske øvelsene i boken innbyr leseren til å kartlegge egne styrker og jobbe med team- og idé-utvikling. Boken har en praktisk tilnærming og tilbyr verktøy for å validere problem, kunden og hele forretningsmodellen.

En fugl i hånden inneholder en rekke eksempler fra norske oppstartsbedrifter og organisasjoner. Den er lett tilgjengelig og egner seg som en innføring i innovasjon og entreprenørskap for norske bachelorstudenter på tvers av studieretninger.

Til toppen

Forfatter(e)

Sarah Joy Lyons har PhD i markedsføring fra Universitetet i Tromsø. Hun underviser i entreprenørskap, innovasjonsledelse, designtenkning og samfunnsvitenskapelig metode ved Høyskolen Kristiania.