Du og jeg 1-4

Du og eg/Du og jeg CD 1-4 (Ukjent)

RLE

Forfatter:

Hans Hodne og Helje Kringlebotn Sødal

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Ukjent
Utgivelsesår: 2009
Spilletid: 1:07
Forlag: Høyskoleforlaget
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788276348330
Kategori: KRLE
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: KRLE
Nivå: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
Komponent: CD
Om utgivelsen Du og eg/Du og jeg CD 1-4
Her finner du et utvalg salmer, sanger, musikkeksempel og tekster fra alle religioner og livssyn som er omtalt i læreverket Du og jeg. Cd-en dekker 1.-4. trinn.

Her finn du eit utval salmar, songar, musikkeksempel og tekstar frå alle religionane og livssyna som er omtalt i læreverket Du og eg. Cd-en dekkjer 1.-4. trinn.

Til toppen

Forfatter(e)
Hans Hodne er førstelektor ved Universitetet i Agder. Han har skrevet og bidratt i flere bøker, blant annet «Du og jeg, et læreverk i RLE for grunnskolen» (2009) samt «Religions- og livssynsdidaktikk. En innføring» (2009).
Helje Kringlebotn Sødal er professor i idé- og kristendomshistorie ved Universitetet i Agder. Hun har utgitt en lang rekke artikler og bøker om kristendomshistorie, konfesjonskunnskap og religionspedagogikk, samt læreverket «Du og jeg» (2009-2011) for RLE-faget i grunnskolen.
Du og jeg 1-4
Du og jeg er et læreverk som tar hensyn til skiftende metodikk og nye undervisningsplaner. Elevbøkene tilbyr et solid faglig fundament for din undervisning, og suppleres med relevante nettressurser for alle trinn.