Disko

Disko Vg1 (Nettsted)

Strømmetjeneste for læring til videregående skole

Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2022
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202733650
Kategori: Kroppsøving , Samfunnsfag , Tysk 2 og Geografi
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Geografi, Kroppsøving, Samfunnsfag, Tysk 2
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg1, Vg2, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Disko Vg1

Klar for å ta i bruk Disko sammen med elevene dine?
Skoleåret 2022/23 kan du bruke Disko i din undervisning helt kostnadsfritt i fagene tysk 2, geografi, samfunnskunnskap og kroppsøving. Logg inn på disko.cdu.no.

I Disko bringer vi aktuelle hendelser inn i fagene, og teknologi og presentasjonsmåter brukes til å skape inkluderende og aktive læringsopplevelser for alle elever. Her er det flust med solide fagtekster, oppgaver og digitale aktiviteter.

Et godt sted å lære – et godt sted å være lærer!
Som lærer i Disko kan du velge mellom å følge de oppsatte læringsstiene til temaene eller sette sammen dine egne. Plukk og miks i et rikt utvalg av ulike innholdstyper og skap variasjon i undervisningen med aktuelle vinklinger til fagstoffet.

Disko til videregående skole
Skoleåret 2022/23 dekkes fagene tysk 2, geografi, samfunnskunnskap og kroppsøving. Våren 2023 lanseres flere fellesfag til vg1 studieforberedende. Tjenesten vil etter hvert også dekke de fleste fellesfagene på vg2 og vg3.

Til toppen

Disko
Disko er et godt sted å lære, og et godt sted å være lærer. I lanseringsåret er det gratis å bruke Disko i undervisningen. Skoleåret 2022/23 inneholder tjenesten fagstoff som dekker kompetansemålene i geografi, kroppsøving, samfunnskunnskap og tysk 2.