Digital transformasjon (Heftet)

Ti evner din organisasjon må ha - og tre som du har bruk for

Forfatter:

Pernille Kræmmergaard

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 250
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
Originaltittel: Digital transformation
ISBN: 9788202786960
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag og Organisasjon og ledelse
Fag: Organisasjon og ledelse
Om utgivelsen Digital transformasjon

Den digitale og teknologiske utviklingen krever nye måter å tenke og lede på, og det er evnen til å tilpasse seg og søke bedre løsninger for medarbeidere, kunder og samfunn som står sentralt – ikke teknologiene i seg selv.

Digital transformasjon – ti evner din organisasjon må ha og tre som du har bruk for beskriver hvordan bedrifter og organisasjoner raskere kan nå digital modenhet og organisere seg for å kunne bruke teknologi til både optimalisering av eksisterende systemer og rutiner, og for radikal innovasjon. Forfatteren tar hele tiden i betraktning kundenes og samfunnets behov i et stadig skiftende konkurranselandskap.

I denne utgivelsen, som er ment som en praktisk anvendelig bok for ledere på alle nivåer, bruker Pernille Kræmmergaard sin lange erfaring fra forskning og praksis, sine teoretiske kunnskaper og ikke minst sin erfaring fra de hundrevis av kurs hun har holdt hos offentlige organisasjoner og private virksomheter.

Boken inneholder mange konkrete eksempler og gir praktiske råd om hva ledere bør være oppmerksomme på når de jobber med digital transformasjon. I forbindelse med boken og rammeverket den presenterer er det utviklet en selvevalueringstest der ledere kan undersøke sin organisasjons evne til digital transformasjon.

Til toppen

Andre utgaver

Digital transformasjon
Bokmål Ebok 2023

Andre aktuelle titler

 • Vekst og digitalisering

  dilemmaer fra virkeligheten

  Benedicta Aall Bugge, Janne Aas-Jakobsen og Maaike M. Visser Taklo

  Heftet
 • Digital modenhet

  strategi, teknologi, organisasjon og ledelse i fem generasjoner

  Pernille Kræmmergaard

  Heftet
Forfatter(e)

Pernille Kræmmergaard er direktør for og grunnlegger av DI2X – Digitaliseringsinstituttet (www.di2x.com). Hun har i mer enn 25 år forsket på ledelse i bedrifter og organisasjoner, og hvordan de skaper verdi ved hjelp av ny teknologi og IT. Hun har en Master of Science i International Business og Ph.d. i teknologisk og organisatorisk forandring, er tidligere professor ved Aalborg Universitet og gjesteprofessor ved IT-Universitetet i København samt ekstern evaluerer for Riksrevisjonen i Danmark. Hun har vært rådgiver for mange ledergrupper, utviklet og holdt utallige workshops, kurs og foredrag i bedrifter og organisasjoner, i tillegg til at hun har vært initiativtaker og leder for en lang rekke utdanningsprogrammer ved danske universiteter.