Digital studieteknikk (Heftet)

Hvordan lære i informasjonssamfunnet

Forfatter:

Marianne Hagelia

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 188
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202502461
Kategori: Pedagogikk og lærerutdanning , Metode og studieteknikk , Pedagogikk og Samfunnsvitenskap
Fag: Metode og studieteknikk, Pedagogikk
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Digital studieteknikk

Digital studieteknikk. Hvordan lære i informasjonssamfunnet presenterer nye metoder for studieteknikk slik at du kan frigjøre tid, jobbe mer effektivt og lære bedre.

En viktig kompetanse som trengs i dag, er å kunne samle relevant informasjon, forstå og bearbeide informasjonen for å lære og å dele informasjonen. Boken går grundig inn på hvordan dette kan gjøres.

Digital studieteknikk. Hvordan lære i informasjonssamfunnet er først og fremst skrevet for studenter og lærere, men alle som bruker digitale verktøy vil også kunne ha nytte og glede av den.

Til toppen

Denne boka vil totalt sett være til nytte og inspirasjon ikke bare for oss som gikk på skolen eller studerte lenge før PC-er og lesebrett inntok klasserommet og hverdagen. Den vil også være til hjelp for dagens studerende, selv om disse gjerne regnes som "digitalt innfødte".
Ole Kallelid, Utdanning

Andre utgaver

Digital studieteknikk
Bokmål Ebok 2018

Andre aktuelle titler

Presse Digital studieteknikk

«I en velskrevet og lettlest bok gir Marianne Hagelia ved Høgskolen Sørøst-Norge en informativ innføring i digital studieteknikk. [...] Det er en klar styrke ved boka at den også inneholder denne typen generell informasjon, som har betydning for alle som arbeider med digitale verktøy. [...] Denne boka vil totalt sett være til nytte og inspirasjon ikke bare for oss som gikk på skolen eller studerte lenge før PC-er og lesebrett inntok klasserommet og hverdagen. Den vil også være til hjelp for dagens studerende, selv om disse gjerne regnes som "digitalt innfødte". Marianne Hagelia viser at vi alle har mye å lære når vi bruker digitale verktøy for å samle, lære og dele.»

Ole Kallelid, Utdanning nr. 18/2017Les hele anmeldelsen

Til toppen

Intervju
Forfatter(e)

Marianne Hagelia er høgskolelektor ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Hun er utdannet allmennlærer, og har jobbet på de aller fleste nivåer i utdanningssystemet. Hun har jobbet med pedagogisk bruk av IKT i en årrekke. Hagelia er stipendiat ved Program for lærerutdanning ved NTNU, hvor hun ser på hvordan unge mennesker lærer på fritiden via Internett.