Deutsch Drei Digital. Tysk 3

Deutsch Drei Digital Elevnettsted (Nettsted)

Tysk III, Vg3

Forfatter:

Karin Hals

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2010
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Tysk
ISBN: 9788202306335
Kategori: Tysk programfag
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Tysk programfag
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg3
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Deutsch Drei Digital Elevnettsted

Elevlisens til Deutsch Drei Digital gir tilgang til et komplett læreverk i faget Tysk III (tysk fordypning) i videregående skole - for et skoleår. Elevlisens aktiviseres og administreres av skolen eller skolens eier.

Elevlisens gir tilgang til alle tekster, oppgaver og andre læringsressurser som inngår i læreverket. I tillegg gir lisensen eleven anledning til å skrive egne notater, oppgavesvar med mere og lagre disse som del av sin individuelle bruk av læremidlet.

Merk følgende:
Elevlisenser kan bare aktiviseres av registrerte "brukere" på nettstedet: www.cdu.no. Elevelisens er en ”enbrukerlisens” som er knyttet til en unik bruker. Privatpersoner som ikke er knyttet til en skole, kan kjøpe elevlisens. Skolen administrerer sine brukere lisenser selv via MIN SIDE og hver bruker disponerer et unikt påloggingsskript: brukernavn og passord. En elevlisens gjelder for et skoleår og utløper 31. august i det påfølgende året.

Til toppen

Andre utgaver

Andre aktuelle titler

 • Echt! 1 (LK20)

  Lærebok tysk 2, vg1

  Mona Gundersen-Røvik, Birgit Woelfert, Simen Braaten og Jo Helge Ansnes Schei

  Fleksibind
 • Tysk ordbok

  Tysk-norsk/norsk-tysk

  Helge Parnemann og Herbert Svenkerud

  Fleksibind
Deutsch Drei Digital. Tysk 3
Deutsch Drei Digital er et helhetlig og praktisk digitalt læreverk som dekker kravene i læreplan Kunnskapsløftet for programfaget tysk III i videregående skole. Deutsch Drei Digital har fra høsten 2019 nye og nyttige funksjoner og nytt design.