Det digitale klasserommet (Heftet)

Utnytt mulighetene!

Forfatter:

Ann Sørum Michaelsen

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 120
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202498016
Kategori: Pedagogikk og lærerutdanning , Pedagogikk og elevkunnskap og Pedagogikk
Fag: Pedagogikk, Pedagogikk og elevkunnskap
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Det digitale klasserommet

Er du usikker på hvordan du skal bruke digital teknologi til å fremme elevenes læring?
Ser du etter ideer til hva du kan gjøre?

Dette er en praktisk bok for lærere som viser hvordan man kan utnytte mulighetene med enkle grep. Det dreier seg om å bruke kjente og lett tilgjengelige verktøy som for eksempel blogg, Skype, Dropbox og Twitter til å skape samarbeid, deling og engasjement i faglige læringssituasjoner.

  • Trinn-for-trinn-forklaringer på hvordan man kommer i gang
  • Pedagogiske tips
  • Samarbeidslæring, omvendt undervisning og spill
  • Digital dømmekraft
  • Hvordan bygge faglige nettverk og samarbeide med andre lærere

Ann Sørum Michaelsen er engelsklærer og skoleleder ved Sandvika videregående skole. I denne boka deler hun sine erfaringer fra mange års undervisning med digitale verktøy.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Anmeldelser av Det digitale klasserommet

Guide til det digitale lærerarbejde

Som det er fremgået, er det en fremragende bog Ann Michaelsen har skrevet. Man mærker hendes nærvær og engagement som lærer. Bogen er virkelig brugbar for lærere i grundskole og ungdomsuddannelserne, og den kan følges som en manual, eller man kan bruge den som opslagsværk. Det vigtige er, at den kan bruges til at give den sikkerhed, man kan have brug for som lærer, når man kaster sig ud i noget nyt.Ove Christensen , Kulturkapellet.dk, 10/11 2015Les hele anmeldelsen

Til toppen

Forfatter(e)
Ann S. Michaelsen er pedagogisk utviklingsleder og lærer i engelsk på Sandvika videregående skole. Hun er en av initiativtakerne til Sandvikakonferansen, som hvert år inviterer internasjonale foredragsholdere til Norge. Hun har holdt en rekke foredrag og kurs i Sør Afrika, Australia, USA, Danmark, Sverige og rundt i Norge. I 2013 publiserte hun boken Connected learners, som hun skrev sammen med sine 27 elever i engelsk vg1. Boken er solgt i mange land, og BBC viste et program der de intervjuet elevene om deres bruk av teknologi i klasserommet.