Delta!

Delta! Elevnettsted (Nettsted)

Samfunnsfag SF og YF, Vg1/Vg2

Forfatter:

Torgeir Salih Holgersen, Morten Alexander Iversen og Eva Kosberg

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2013
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202429386
Kategori: Samfunnsfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Samfunnsfag
Varighet: Fram til 31.08.2018
Nivå: Vg1, Yrkesfag Vg2
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Delta! Elevnettsted
Elevnettstedet er gratis og åpent uten innlogging. På nettstedet får elevene tilgang til lydbokfiler til hvert kapittel. Elevnettstedet inneholder filmer, mer fra ungdomspartiene, flere fordypningstekster på ulike nivåer, aktuelle saker og en søkbar begrepsbank. Et aktuelt innslag fra nyhetsbildet vil være et fast innslag med levende debatt om nyhetssaker med inviterte deltakere. Oppgavetypene er interaktive test-deg-selv-oppgaver, tekstoppgaver, yrkesrettede oppgaver og oppgaver knyttet til nyhetsbildet, med forankring i læreplanen og læreboka.

Til toppen

Forfatter(e)
Torgeir Salih Holgersen, født 1974, er lektor med hovedfag i samfunnsgeografi og har undervist i samfunnsfag, geografi og historie i Osloskolen siden 2003. Han har tidligere skrevet lærebøker i geografi for ungdomstrinnet og var medlem av faggruppen under Utdanningsdirektoratet som utarbeidet den revisjonen av læreplanen i samfunnsfag som denne boka bygger på.
Morten Alexander Iversen er statsviter og har jobbet som lektor i videregående skole siden 2006. Var en av bidragsyterne til antologien "Folkemordenes svarte bok", og har en spesiell interesse for internasjonal politikk og historiens skyggesider.
Eva Kosberg er lektor med mastergrad i statsvitenskap. Hun har jobbet i videregående skole siden 2008, og underviser i fagene samfunnsfag, politikk og menneskerettigheter, religion og etikk og norsk. Eva driver bloggen "Skoletanker", og er medforfatter på flere læreverk i samfunnsfagene.
Delta!
Delta! er et nyskrevet læreverk som følger den reviderte læreplanen fra 2013. Forfatterne er alle erfarne lærere fra begge studieretninger og har et stort engasjement for elevene og faget.