Delta! Brettbok (LK20) av Torgeir Salih Holgersen, Morten Alexander Iversen og Eva Kosberg (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Delta! Samfunnskunnskap (Fagfornyelsen LK20)

Delta! Brettbok (LK20) (Nettsted)

Digital lærebok samfunnskunnskap vg1/vg2

Forfatter:

Eva Kosberg, Torgeir Salih Holgersen og Morten Alexander Iversen

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202656584
Kategori: Samfunnsfag
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Samfunnsfag
Nivå: Vg1, Yrkesfag Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Delta! Brettbok (LK20)

Delta! (2020) Brettbok er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format. Delta! (2020) er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene i samfunnskunnskap for yrkesfag og studieforeredende på vg1/vg2 til fagfornyelsen (LK20).

Til læreverket følger det supplerende digitale ressurser med oppgaver til utforsking og fordyping, se Delta! Elevnettsted (2020), www.delta.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer, gjøre søk i teksten og benytte tekst-til-tale for opplesning av teksten.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Til toppen

Forfatter(e)

Torgeir Salih Holgersen er lektor ved Blindern videregående skole der han underviser i geografi, samfunnsfag og historie. Holgersen har hovedfag i samfunnsgeografi. Han har skrevet lærebøker i geografi og samfunnsfag for ungdomstrinnet og videregående skole. I læreverket Geografi har han hovedansvaret for kapitlene om demografi og levekår. I læreverket Delta!, samfunnskunnskap er han en av tre hovedforfattere.

Morten Alexander Iversen er statsviter og har jobbet som lektor i videregående skole siden 2006. Han er en av bidragsyterne til antologien Folkemordenes svarte bok, og har en spesiell interesse for internasjonal politikk og historiens skyggesider. Iversen er forfatter på læreverket Delta!, samfunnskunnskap.

Eva Kosberg (f. 1982) er statsviter og stipendiat i utdanningsforskning ved OsloMet. Hun har undervist i videregående skole i tolv år, med undervisning innenfor ulike samfunnsfag, norsk og tysk. Kosberg er lærebokforfatter på læreverkene Delta!, samfunnskunnskap og Samspill, sosialkunnskap og Demos, politikk og menneskerettigheter (kommer våren 2022).

Delta! Samfunnskunnskap (Fagfornyelsen LK20)

Delta! har som mål å gjøre elevene rustet og motiverte til å delta aktivt i samfunnet og demokratiet. Delta! (2020) er skrevet til fagfornyelsen og den nye læreplanen i samfunnskunnskap for studieforberedende og yrkesfag vg1/vg2.