Delta! Brettbok (2018) av Torgeir Salih Holgersen, Morten Alexander Iversen og Eva Kosberg (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Delta! samfunnsfag

Delta! Brettbok (2018) (Nettsted)

Digital utgave. Samfunnsfag Vg1/Vg2

Forfatter:

Torgeir Salih Holgersen, Morten Alexander Iversen og Eva Kosberg

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202600563
Kategori: Samfunnsfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Samfunnsfag
Nivå: Vg1, Vg2, Yrkesfag Vg1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Delta! Brettbok (2018)
Delta! Brettbok er en digital utgave av læreboka i PDF-format.

Delta! er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til fellesfaget samfunnsfag på yrkesfalig og studieforberedende retning i videregående skole. Til læreverket følger det også egne nettressurser med oppgaver og fordypning: se delta.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Forfatter(e)
Torgeir Salih Holgersen, født 1974, er lektor med hovedfag i samfunnsgeografi og har undervist i samfunnsfag, geografi og historie i Osloskolen siden 2003. Han har tidligere skrevet lærebøker i geografi for ungdomstrinnet og var medlem av faggruppen under Utdanningsdirektoratet som utarbeidet den revisjonen av læreplanen i samfunnsfag som denne boka bygger på.
Morten Alexander Iversen er statsviter og har jobbet som lektor i videregående skole siden 2006. Var en av bidragsyterne til antologien "Folkemordenes svarte bok", og har en spesiell interesse for internasjonal politikk og historiens skyggesider.
Eva Kosberg er lektor med mastergrad i statsvitenskap. Hun har jobbet i videregående skole siden 2008, og underviser i fagene samfunnsfag, politikk og menneskerettigheter, religion og etikk og norsk. Eva driver bloggen "Skoletanker", og er medforfatter på flere læreverk i samfunnsfagene.
Delta! samfunnsfag

Delta! kommer i oppdatert utgave juni 2018. Delta! fra 2018 har nye, samfunnsaktuelle fordypningstekster, oppdaterte tall og statistikker og tverrfaglige oppgaver til alle kapitler. De nye fagbegrepene i læreplanen er løftet fram og utvidet, og alle kapitler er oppdatert og revidert.