Delta! Samfunnskunnskap (Fagfornyelsen LK20)

Delta! Basis (LK20) (Heftet)

Lærebok samfunnskunnskap vg1/vg2

Forfatter:

Eva Kosberg, Torgeir Salih Holgersen og Morten Alexander Iversen

Nå kan du få digitale vurderingseksemplar. Raskere og mer miljøvennlig!
Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202719791
Kategori: Samfunnsfag
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Samfunnsfag
Nivå: Vg1, Vg2, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg2
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Delta! Basis (LK20)

Delta! Basis er en forenklet og lettere utgave av læreboka Delta! til fagfornyelsen og LK20.

Delta! Basis er en forenklet og lettere utgave av læreboka Delta! til fagfornyelsen og LK20. Det er mindre tekst og færre begreper, men fortsatt mange og gode oppgaver, fordypningstekster og gode nettressurser. Boka er for de som trenger en enklere bok, der lærestoffet er redusert så mye det lar seg gjøre innenfor rammene av læreplanen.

Delta! Basis finnes også i digitale utgaver i Unibok og Brettboka.
Digitiale ressurser finnes på Delta! Elevnettsted.

Les mer om hele læreverket på cdu.no/vgs Delta! (2020) fagfornyelsen LK20.

Til toppen

Forfatter(e)

Torgeir Salih Holgersen er lektor ved Blindern videregående skole der han underviser i geografi, samfunnsfag og historie. Holgersen har hovedfag i samfunnsgeografi. Han har skrevet lærebøker i geografi og samfunnsfag for ungdomstrinnet og videregående skole. I læreverket Geografi har han hovedansvaret for kapitlene om demografi og levekår. I læreverket Delta!, samfunnskunnskap er han en av tre hovedforfattere.

Morten Alexander Iversen er statsviter og har jobbet som lektor i videregående skole siden 2006. Han er en av bidragsyterne til antologien Folkemordenes svarte bok, og har en spesiell interesse for internasjonal politikk og historiens skyggesider. Iversen er forfatter på læreverket Delta!, samfunnskunnskap.

Eva Kosberg (f. 1982) er statsviter og stipendiat i utdanningsforskning ved OsloMet. Hun har undervist i videregående skole i tolv år, med undervisning innenfor ulike samfunnsfag, norsk og tysk. Kosberg er lærebokforfatter på læreverkene Delta!, samfunnskunnskap og Samspill, sosialkunnskap og Demos, politikk og menneskerettigheter (kommer våren 2022).

Delta! Samfunnskunnskap (Fagfornyelsen LK20)

Delta! har som mål å gjøre elevene rustet og motiverte til å delta aktivt i samfunnet og demokratiet. Delta! (2020) er skrevet til fagfornyelsen og den nye læreplanen i samfunnskunnskap for studieforberedende og yrkesfag vg1/vg2.