CONNECT 8-10

Connect 9 Student’s Book (Innbundet)

Forfatter:

Emily Haegi, Tone Madsen og Siri Mohammad-Roe

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 296
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202533601
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 9. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Connect 9 Student’s Book

CONNECT Student’s Book – en alt-i-ett-bok for eleven
Når elevene fordyper seg i tekstarbeidet, får de også tid til å forstå, gjenkjenne og anvende språkets strukturer. Elevene får jobbe i dybden med færre tekster, for å utvikle en bedre lesekompetanse. Her finner du tekster som har et tydelig formål, et språklig fokus og som fungerer som eksempeltekster. Lesetekstene er i forskjellige sjangre, av forskjellig lengde og med forskjellig vanskegrad. Tekstene er både autentiske og egenproduserte. Her får elevene arbeide grundig med færre språk- og grammatikkemner, og konsentrere seg om skriving av én teksttype i hvert kapittel.

CONNECT Student's Book 9 består av følgende kapitler:

1. What’s your story?
2. Living in America
3. Role models
4. Love and loss
5. This is the United Kingdom
6. Choices

Til toppen

Forfatter(e)

Tone Madsen arbeider til daglig som skoleleder i Osloskolen. Tone har lang fartstid både som engelsklærer og som lærer på ungdomstrinnet, og har mye erfaring med elever med spesielle behov for tilrettelegging. Hun er forfatter på læreverkene On the Move, Connect 8-10, og Engelsk 8-10 fra Cappelen Damm.

Siri Mohammad-Roe underviser i engelsk på grunnskolelærerutdanningen ved OsloMet Storbyuniversitetet. Hun har lang undervisningserfaring fra ungdomsskolen der hun underviste i engelsk og KRLE. I tillegg har hun jobbet som oversetter og er forfatter på læreverkene Connect 8-10, og Engelsk 8-10 fra Cappelen Damm.

CONNECT 8-10

CONNECT 8–10 er Cappelen Damms engelskverk på ungdomstrinnet. Verket dekker alle kompetansemålene i den reviderte læreplanen (2013) i engelsk.