CONNECT 8-10

CONNECT 10 Student's Book (Innbundet)

Forfatter:

Emily Susan Haegi, Tone Madsen og Siri Mohammad-Roe

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 300
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202589974
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 10. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen CONNECT 10 Student's Book

CONNECT 10 Student’s Book – en alt-i-ett-bok for eleven
Med tydelig progresejon og systematisk stillasbygging kan alle elevene jobbe mot de samme målene. Når elevene fordyper seg i tekstarbeidet, får de også tid til å forstå, gjenkjenne og anvende språkets strukturer. Elevene får jobbe i dybden med færre tekster, for å utvikle en bedre lesekompetanse. Her finner du tekster som har et tydelig formål, et språklig fokus og som fungerer som eksempeltekster. Lesetekstene er i forskjellige sjangre, av forskjellig lengde og med forskjellig vanskegrad. Tekstene er både autentiske og egenproduserte. Her får elevene arbeide grundig med færre språk- og grammatikkemner, og konsentrere seg om skriving av én teksttype i hvert kapittel.

CONNECT Student's Book 10 består av følgende kapitler:

1. Leading and following
2. Earth under pressure
3. Democracy and citizenship
4. It's a classic!
5. Walls and bridges
6. Connecting

Til toppen

Forfatter(e)

Tone Madsen arbeider som lærer på Skøyenåsen skole i Oslo. Tone har lang fartstid både som engelsklærer og som lærer på ungdomstrinnet, og har mye erfaring med elever med spesielle behov for tilrettelegging. Hun har undervist i fordypning i engelsk samtidig som hun skrev On the Move.

Siri Mohammad-Roe underviser i engelsk på grunnskolelærerutdanningen ved OsloMet Storbyuniversitetet. Hun har lang undervisningserfaring fra ungdomsskolen der hun underviste i engelsk og KRLE. I tillegg har hun jobbet som oversetter og er forfatter på læreverkene Connect 8-10, og Engelsk 8-10 fra Cappelen Damm.

CONNECT 8-10

CONNECT 8–10 er Cappelen Damms engelskverk på ungdomstrinnet. Verket dekker alle kompetansemålene i den reviderte læreplanen (2013) i engelsk.