CONNECT 8-10

CONNECT 10 Student’s Book (Innbundet)

Forfatter:

Emily Susan Haegi,Tone Madsen og Siri Mohammad-Roe

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 300
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202533618
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 10. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen CONNECT 10 Student’s Book

CONNECT Student’s Book – en alt-i-ett-bok for eleven
Med tydelig progresejon og systematisk stillasbygging kan alle elevene jobbe mot de samme målene. Når elevene fordyper seg i tekstarbeidet, får de også tid til å forstå, gjenkjenne og anvende språkets strukturer. Elevene får jobbe i dybden med færre tekster, for å utvikle en bedre lesekompetanse. Her finner du tekster som har et tydelig formål, et språklig fokus og som fungerer som eksempeltekster. Lesetekstene er i forskjellige sjangre, av forskjellig lengde og med forskjellig vanskegrad. Tekstene er både autentiske og egenproduserte. Her får elevene arbeide grundig med færre språk- og grammatikkemner, og konsentrere seg om skriving av én teksttype i hvert kapittel.

CONNECT Student's Book 10 består av følgende kapitler:

1. Leading and following
2. Earth under pressure
3. Democracy and citizenship
4. It's a classic!
5. Walls and bridges
6. Connecting

Til toppen

Forfatter(e)
Tone Madsen arbeider som lærer på Skøyenåsen skole i Oslo. Tone har lang fartstid både som engelsklærer og som lærer på ungdomstrinnet, og har mye erfaring med elever med spesielle behov for tilrettelegging. Hun har undervist i fordypning i engelsk samtidig som hun skrev On the Move.
Siri Mohammad-Roe har lang undervisningserfaring fra ungdomsskolen og videregående skole med fagene engelsk og RLE. Siri har også jobbet innen voksenopplæring, som oversetter (Londonstaner, 2008) og har laget Engelsk Terminprøver for Cappelen Damm. I dag underviser hun ved Nordseter ungdomsskole i Oslo.
CONNECT 8-10

CONNECT 8–10 er Cappelen Damms nye engelskverk på ungdomstrinnet. Verket dekker alle kompetansemålene i den reviderte læreplanen i engelsk.