Claro que si

Claro que si! Spansk aktivitetsgrammatikk (Heftet)

Forfatter:

Eli-Marie Drange og Sidsel Friis

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202568184
Kategori: Spansk programfag , Spansk 2 og Spansk 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 1, Spansk 2, Spansk programfag
Nivå: Vg1, Vg2, Vg3
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Claro que si! Spansk aktivitetsgrammatikk

Boka passer både for nybegynnere, de som kan litt fra før og de som trenger litt oppfriskning. Den er inndelt i ti kapitler med de tradisjonelle ordklassene. Det er enkle forklaringer til hvert emne.

  • Verbene behandles i sin fulle bredde og de viktigste verbene behandles tidlig, slik at nybegynnere raskt kommer igang med å lage setninger
  • Fyldig oversikt over de viktigste grammatiske begrepene, som blir illustrert med mange morsomme eksempler
  • Etter hvert emne er det oppgaver som trener grammatikken som er behandlet
  • Stor oppgavevariasjon med både individuelle, par- og gruppeoppgaver - både skriftlig og muntlig
Arbeidsgrammatikken kan brukes kronologisk, men man kan også hoppe fram og tilbake. Det er lagt inn mange kryssreferanser, slik at det er lett å finne fram i boka og bruke den som oppslagsbok.

Fasit finnes bak i boka.

Til toppen

Forfatter(e)

Eli-Marie Danbolt Drange er førsteamanuensis i spansk språkvitenskap ved Universitetet i Agder. Hun har doktorgrad fra Universitetet i Bergen, der hun skrev en avhandling om bruk av engelske slangord i norsk og chilensk ungdomsspråk. Drange er oppvokst i Latin-Amerika og har lang erfaring som spansklærer på ulike nivåer. Hun er også medforfatter for aktivitetsgrammatikken ¡Claro que sí! og har vært bidragsyter til spanskverkene Vidas og Vamos til K06 og Encuentros for spansk 2 og forfatter av ¿Sabes? for spansk 1 til LK20.

Claro que si
Spansk aktivitetsgrammatikk med et morsomt visuelt uttrykk og inspirerende oppgaver. Aktivitetsgrammatikken passer for elever på flere nivåer og kan brukes ved eksamen i videregående skole.