Claro que si

claro que sí! Spansk aktivitetsgrammatikk (Heftet)

Forfatter:

Eli-Marie Drange og Sidsel Friis,

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202241797
Kategori: Spansk programfag , Spansk 2 og Spansk 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 1, Spansk 2, Spansk programfag
Nivå: Vg1, Vg2, Vg3
Komponent: Grammatikk
Om utgivelsen claro que sí! Spansk aktivitetsgrammatikk

Boka passer både for nybegynnere og for dem som kan litt fra før eller som trenger oppfriskning.

Den er inndelt i ti kapitler med de tradisjonelle ordklassene og det er enkle forklaringer til hvert emne. Verbene behandles i sin fulle bredde og de viktigste verbene behandles tidlig, slik at nybegynnere raskt kommer igang med å lage setninger. Fyldig oversikt over de viktigste grammatiske begrepene, som blir illustrert med mange morsomme og illustrative eksempler Etter hvert emne er det oppgaver som trener grammatikken som er behandlet.

Claro que si har stor oppgavevariasjon med både individuelle, par- og gruppeoppgaver - både skriftlig og muntlig Arbeidsgrammatikken kan brukes kronologisk, men en kan også hoppe fram og tilbake. Det er lagt inn mange kryssreferanser, slik at det er lett å finne fram i boka som kan brukes som oppslagsbok. Det er fasit bak i boka

Øvings-CD er selvinstruerende og har mange varierte tilleggsoppgaver. CD-en fungerer kun for PC.

Til toppen

Forfatter(e)

Eli-Marie Danbolt Drange er førsteamanuensis i spansk språkvitenskap ved Universitetet i Agder. Hun har doktorgrad fra Universitetet i Bergen, der hun skrev en avhandling om bruk av engelske slangord i norsk og chilensk ungdomsspråk. Drange er oppvokst i Latin-Amerika og har lang erfaring som spansklærer på ulike nivåer. Hun er også medforfatter for aktivitetsgrammatikken ¡Claro que sí! og har vært bidragsyter til spanskverkene Vidas og Vamos til K06 og Encuentros til fagfornyelsen.

Claro que si
Spansk aktivitetsgrammatikk med et morsomt visuelt uttrykk og inspirerende oppgaver. Aktivitetsgrammatikken passer for elever på flere nivåer og kan brukes ved eksamen i videregående skole.