Bedre PR og kommunikasjon - en praktisk håndbok (Ebok)

Forfatter:

Øystein Pedersen Dahlen og Thor Erik Skarpen

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 240
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 4.04 MB
Filformat: PDF
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202630485
Kategori: Salg og PR , Markedsføring og Mediefag
Fag: Markedsføring, Mediefag, Salg og PR
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Bedre PR og kommunikasjon - en praktisk håndbok

Hvordan få gjennomslag i den offentlige debatten, overfor beslutningstakere og publikum? Bedre PR og kommunikasjon - en praktisk håndbok viser hvordan PR og strategisk kommunikasjon kan hjelpe deg til å gjennomføre ulike typer kommunikasjonstiltak til fordel for egen organisasjon.

I tillegg til å gi mange gode råd, er boka også en praktisk arbeidsbok hvor forfatterne leder deg gjennom prosessen frem til en konkret plan for et kommunikasjonstiltak. Du lærer å lage en strategi med mål, målgrupper, budskap og virkemidler.

Med sin praktiske tilnærming legger forfatterne mer vekt på hvordan vi kan endre oppfatninger, holdninger og handlinger enn det er vanlig i innføringsbøker i PR og strategisk kommunikasjon. De praktiske rådene bygger på aktuell forskning og samfunnsvitenskapelig forståelse.

Boka gir innsikt i rett valg av kanaler og verktøy, uavhengig av om disse er digitale eller analoge, nye eller gamle.

Til toppen

Andre utgaver

Forfatter(e)

Øystein Pedersen Dahlen er førstelektor i PR og strategisk kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania. Han er spesielt opptatt av koblingen mellom praktisk PR, samfunnsvitenskap og den historiske utviklingen av faget. Dahlen har erfaring fra kommunikasjonsarbeid ved blant annet Universitetet i Oslo, Norges forskningsråd og Kirkens Nødhjelp.

Thor Erik Skarpen er pressesjef i Bane NOR. Skarpen har tidligere jobbet som kommunikasjonssjef i Jernbaneverket; han har vært rådgiver i Burson-Marsteller og i Helsedirektoratet; informasjonssjef i Ernæringsrådet og generalsekretær i Unge Venstre.