Basar

Basar Lærernettsted (Nettsted)

Hva vil du lære?

Legg i ønskeliste

Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202563769
Varighet: Fram til 31.08.2018
Nivå: Spor 1 - A2, Spor 1 - B1, Spor 2 - A1, Spor 2 - A2, Spor 2 - B1, Spor 3 - A1, Spor 3 - A2, Spor 3 - B1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Basar Lærernettsted
Basar er en rikholdig digitalt læremiddel med teori og oppgaver for deltakere med norsk som andrespråk. I Basar finnes blant annet lesetekster, videoer, lytteoppgaver og skriveoppgaver med skrivestøtte.

Lærestoff og oppgaver er inndelt i leksjoner, og alle leksjoner er knyttet til temaer og mål fra læreplanen. Det finnes leksjoner i kategoriene lese, lytte, skrive, muntlig og grammatikk. Læreren kan følge aktiviteten i sine grupper, og læremidlet er tilrettelagt for å kunne brukes i «omvendt undervisning».

Basar er et levende, fleksibelt og rikt læremiddel som stadig vil utvides med nytt og aktuelt innhold. Basarlanseres 1. november.

Basar lanseres med innhold på A2-nivå, og vil utvides med innhold fra A1-B2. Nettstedet er under utvikling, og vi tar gjerne imot tilbakemeldinger. Kontakt oss på basar@cappelendamm.no

Til toppen

Andre aktuelle titler

  • Norsklab (skolelisens)

    Øv til norskprøven

    Finn Willy Fosen, Jannecke Hofset, Inger Anne Mørch og Gro Smørdal

    Nettsted
Basar
Basar er en rikholdig digital ressurs med teori og oppgaver for deltakere med norsk som andrespråk. I Basar finnes blant annet lesetekster, videoer, lytteoppgaver og skriveoppgaver med skrivestøtte.