Bak skjermen (Heftet)

Internett og plattformenes makt

Forfatter:

Terje Rasmussen

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202700645
Kategori: Journalistikk og mediefag , Sosiologi , Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag , Samfunnsfag , Mediefag og Samfunnsvitenskap
Fag: Mediefag, Samfunnsfag, Sosiologi, Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Bak skjermen

Bak skjermen. Internett og plattformenes makt gir deg en innføring i web, sosiale medier og de digitale plattformene som styrer mer og mer av våre liv. Det har skjedd dramatiske endringer med Internett og web de siste ti årene, og denne boken går gjennom tekniske, sosiale og kulturelle sider ved utviklingen, særlig etter at digitale plattformer som Facebook og Google ble dominerende. Den presenterer de viktigste teknologiske og samfunnsmessige utviklingstrekkene, og aktørene og maktfaktorene som står bak.

Bak skjermen er en sterkt revidert og oppdatert utgave av boken Hva skjer med Internett og web? og erstatter således denne.

Boken er skrevet for studenter innen samfunnsfag og humaniora, og for alle som er opptatt av hva som skjer med Internett og web.

Til toppen

Andre aktuelle titler

  • Falske nyheter

    Løgn, desinformasjon og propaganda i den digitale offentligheten

    Bente Kalsnes

    Heftet
Forfatter(e)

Terje Rasmussen er sosiolog og professor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. Han har gitt ut en rekke bøker om Internett, web og digitale medier.