Arbeidsrett (Ebok)

Forfatter:

Storeng, Beck & Due Lund

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 160
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 3.12 MB
Filformat: PDF
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202681661
Kategori: Juridiske fag og Arbeidsrett
Fag: Arbeidsrett
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Arbeidsrett

Arbeidsrett er skrevet for alle som ønsker kunnskap om hvilke rettigheter og plikter arbeidsgiver og arbeidstaker har i et ansettelsesforhold. Her gis en innføring i de viktigste reglene om arbeidsavtalen, arbeidsmiljøet, arbeidstid, likebehandling, varsling, lønn, sykefravær og permisjon, ferie, nedbemanning, oppsigelse og avskjed, bedriftslederansvaret og om yrkesskade.

Boken vil være et nyttig hjelpemiddel i bedrifter og organisasjoner. Den er også velegnet som kurslitteratur og til undervisning ved høyskoler og universiteter.

E-boken tilsvarer 12. utgave av papirboken.

Til toppen

Forfatter(e)

Tom H. Beck (1947-2011) var advokat og partner i Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund, som ble etablert i 1988. Han arbeidet med arbeidsrettslige problemstillinger i over 30 år og hadde bred erfaring som forhandler og prosedyreadvokat. Han arbeidet først som advokatfullmektig, senere som advokat i en fagforening og deretter i en årrekke som direktør i en av NAFs (nå NHO) største avdelinger. Beck har vært forfatter og medforfatter av flere arbeidsrettslige bøker. Han underviste også i arbeidsrettslige fag på BI og var godkjent advokat- og rettsmekler.

Arve Due Lund er advokat og partner i Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund, som ble etablert i 1988. Firmaet er et nisjefirma innen arbeidslivsjus, som arbeider daglig med arbeidsrettslige problemstillinger, både som rådgivere og som prosedyreadvokater for domstolene. I tillegg benyttes de ofte til rådgivning og som foredragsholdere ved bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter. Due Lund er rangert som «recommended expert» i arbeidsrett av Legal 500 og Chambers Europe. Han har bidratt til flere lærebøker i arbeidsrett.

Nils Helmer Storeng er advokat og partner i Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund, som ble etablert i 1988. Firmaet arbeider daglig med arbeidsrettslige problemstillinger, både som rådgivere og som prosedyreadvokater for domstolene. I tillegg benyttes de ofte til rådgivning og som foredragsholdere ved bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter. Storeng har bakgrunn fra Norsk Arbeidsgiverforening (nå NHO) og har bidratt til flere lærebøker i arbeidsrett.