Apropos skriving

Apropos skriving (skolelisens midi) (Nettsted)

Skoler med maks. 300 elever på 8.-10. trinn

Forfatter:

Marte Blikstad-Balas, Christoffer Beyer-Olsen, Eystein Ellingsen

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2014
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202447137
Kategori: Norsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Norsk
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Apropos skriving (skolelisens midi)

Med Apropos skriving blir det lettere å inspirere og motivere, og samtidig arbeide grundig og systematisk.Apropos skriving er et digitalt læremiddel i norsk for ungdomstrinnet, som dekker alle
kompetansemål knyttet til skriving i den reviderte læreplanen.

Skolelisensen Apropos skriving midi gir tilgang til alle skolens lærere og elever.

Til toppen

Andre utgaver

Apropos skriving (skolelisens maxi)
Bokmål/Nynorsk Nettsted 2014
Apropos skriving (skolelisens mini)
Bokmål/Nynorsk Nettsted 2014
Forfatter(e)

Marte Blikstad-Balas er opprinnelig utdannet allmennlærer og har arbeidet som norsklektor både i grunnskolen og videregående skole. Hun er nå professor ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved Universitetet i Oslo. Hennes forskningsinteresser handler bl.a. om literacy, lesing, skriving og digitale medier. For tiden arbeider hun med LISA-studien som er en omfattende videostudie av norske klasserom. Blikstad-Balas har vært med i læreplangruppen for tverrfaglige temaer i fagfornyelsen. Blikstad-Balas har bidratt i en rekke faglitterære bøker og er forfatter på læreverkene Norsk 8-10 fra Cappelen Damm og Moment vg1-vg3.

Christoffer Beyer-Olsen er norsklærer i videregående skole og leder for norskseksjonen på Akademiet videregående skole. Han har også flere års undervisningserfaring fra grunnskolen.

Eystein Ellingsen har mange års erfaring som norsklærer på ungdomstrinnet og arbeider nå som formidler på Stiftelsen Arkivet i Kristiansand.
Apropos skriving
Nå satses det på skriving. Med Apropos skriving blir det lettere å inspirere og motivere, og samtidig arbeide grundig og systematisk.