Ankunft. Tysk II

Ankunft 2 (2013) Lærernettsted (Nettsted)

Forfatter:

Eva Finsvik Andersen og Blanca Bali

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2013
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202403294
Kategori: Tysk 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Tysk 2
Varighet: Fram til 31.08.2019
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Ankunft 2 (2013) Lærernettsted

Lærerressursen til Ankunft 2 er lisenbelagt. Den gir læreren, foruten innholdet på elevens nettsted: forslag til årsplan, prøver, fasit under hvert kapittel, kopieringsoriginaler, PP-presentasjoner, videoer - og mer.

Lisens til lærerressursen/lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: http://www.cdu.no. For å kjøpe lisensen må du være registrert i nettbutikken som ansatt ved en skole - og innlogget. Dersom skolen bruker FEIDE hos Cappelen Damm logger du rett inn uten forutgående registrering. Lærerlisensen til Ankunft 2 er en årstrinnslisens for èn bruker og gjelder ut skoleåret (31.08.).
Du kan bestille gratis prøvelisens til lærerressursen til Ankunft 2 på www.cdu.no for en måned - slik at skolen og du som faglærer får vurdert lærernettstedet før kjøp.

Har du spørsmål om kjøp av lisenser eller bestilling av prøvetilgang, finner du mer informasjon her.
Finner du ikke svar der, kontakter du vår Kundeservice på cdukunde@cappelendamm.no eller på telefon 21497000. Etter innlogging på www.cdu.no finner du også detaljert hjelp og veiledning på Min side.

Til toppen

Ankunft. Tysk II
Ankunft sikter først og fremst mot å utvikle elevenes kommunikative ferdigheter, muntlig og skriftlig. Forfatterne vil hjelpe tysklæreren med å engasjere elevene i faget og få dem til å bruke tyskkunnskapene sine aktivt. Tekster og oppgaver i Ankunft er derfor valgt med tanke på at elevene skal bruke sine språklige ferdigheter i relevante og interessante situasjoner.