Alle tiders historie Vg2-3 (Fagfornyelsen LK20)

Alle tiders historie Elevnettsted (LK20) (Nettsted)

Digitale elevressurser historie Vg2 ,Vg3, påbygging

Forfatter:

Trond Heum og Tommy Moum

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202656959
Kategori: Historie Vg3 og Historie Vg2
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Historie Vg2, Historie Vg3
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg1, Vg2
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Alle tiders historie Elevnettsted (LK20)

Elevnettstedet med digitale ressurser til læreverket Alle tiders historie (2020) for vg2 og vg3 har oppgaver til videre fordypning og utforsking. Nettstedet er gratis, men bruk krever innlogging.

På nettstedet finner elevene oppgaver og kilder til mer utforsking og fordypning i sentrale og aktuelle temaer. Det er selvrettende test-deg-selv-oppgaver, aktualitetsoppgaver, undervisningsopplegg i form av læringsstier og skriveoppgaver, fordypningsartikler og forslag til videre lesing.

Elevene kan lagre besvarelsene sine, og lærer kan kommentere innleverte besvarelser på læringsstier.

Med Alle tiders historie Elevnettsted Pluss får elevene tilgang til lydbok med innlest læreboktekst.

Se også Alle tiders historie Lærernettsted med ressurser til undervisningen, og les om funksjonalitet på cdu.no/digital.

Til toppen

Andre utgaver

Forfatter(e)

Trond Heum er lektor og fagutvikler ved Sandefjord videregående skole og har historie hovedfag og norsk, mediefag og statsvitenskap i fagkretsen. Heum har også forelest i historie på lærerutdanningen ved Oslo Met og i mediekunnskap ved Høgskolen i Vestfold. Han er spesielt opptatt av bruk av film i undervisningen og har skrevet flere bøker om temaet. Heum er forfatter på historieverket Alle tiders historie.

Tommy Moum er idéhistoriker og lektor ved Horten videregående skole der han underviser i fagene norsk, historie og filosofi og historie. Moum er forfatter på Alle tiders historie og læreverket Historie og filosofi som kommer i ny utgave i 2023-23. Han har også vært medforfatter på flere læreverk i norsk.

Alle tiders historie Vg2-3 (Fagfornyelsen LK20)
Alle tiders historie er et pedagogisk gjennomarbeidet læreverk i historie for videregående skole som framhever fagets relevans og egenart. Lærebok og digitale ressurser er skrevet og utviklet til fagfornyelsen 2020 og dekker alle målene i læreplanen for historie i vg2 og vg3.