Alle inkludert (Heftet)

Spesialpedagogikk for lærerutdanning

Forfatter:

Peik Gjøsund og Roar Huseby

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 149
Forlag: Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788250818170
Nivå: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn, Akademisk
Om utgivelsen Alle inkludert

Alle inkludert gir deg grunnleggende kunnskaper om ulike funksjonshemninger. Kapitlene er praktisk innrettet og gir deg konkrete kunnskaper om det spesialpedagogiske arbeidet i barnehage og skole. Boka har med en rekke oppgaver som vil være til hjelp i studiesituasjonen og gi deg et godt grunnlag for å utvikle din spesialpedagogiske kompetanse.

Boka er skrevet for deg som tar allmennlærerutdanning, faglærerutdanning eller førskolelærerutdanning.

Til toppen

Forfatter(e)
Peik Gjøsund er cand. ped. og førstelektor i pedagogikk. Han har lang erfaring fra lærerutdanning, i første rekke førskolelærerutdanning, men har også undervist i allmennlærerutdanningen og i spesialpedagogikk. Han har de siste 10–12 årene også jobbet som forfatter og skrevet bøker i pedagogikk og psykologi, både for elever i videregående skole og for studenter i lærerutdanningen.
Roar Huseby er førstelektor i pedagogikk ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Han har lang erfaring fra lærerutdanning, i første rekke allmennlærerutdanning og praktisk-pedagogisk utdanning, men har også undervist i førskolelærerutdanning og i spesialpedagogikk. Han har de siste 20 årene også jobbet som forfatter og skrevet flere lærebøker bøker i pedagogikk og psykologi, både for videregående skole og for høyere utdanning.