Access to International English

Access to International English Unibok (2017) (Nettsted)

Forfatter:

John Anthony, Richard Burgess og Robert Mikkelsen

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202557720
Kategori: Internasjonal engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Internasjonal engelsk
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Access to International English Unibok (2017)

Access to International English Unibok er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format. Lisensen varer i ett år.

Access to International English er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til programfaget Internasjonal engelsk i videregående skole. Til læreverket finnes også egne nettressurser med oppgaver og mulighet til fordypning, se access.cdu.no.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig, og elevene kan lese den på alle digitale flater – også mobil. Unibok er brukervennlig, og flere gode studietekniske verktøy gjør at eleven kan jobbe godt med lærestoffet rett i boka.

I Unibok kan eleven gjøre direkte søk og oppslag på ord i teksten, skrive notater og markere, og lytte til teksten. Tekst-til-tale-funksjon har høy pedagogisk verdi for lesesvake elever: Teksten markeres når den leses opp.

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no.

Til toppen

Forfatter(e)

Richard Burgess er musiker og forfatter. Han har mange års undervisningserfaring fra videregående skole og underviser nå på Universitetet i Sørøst-Norge. Burgess har vært forfatter på mange læreverk i engelsk for videregående skole, blant annet Access-serien for engelsk programfag.

Access to International English
Access to International English kom i ny utgave 2017, der markedslederen i programfaget Internasjonal Engelsk gjennomgikk en grundig revisjon og oppdatering.