Access to International English

Access to International English (2017). Unibok (Nettsted)

Forfatter:

John Anthony, Richard Burgess og Robert Mikkelsen

Legg i ønskeliste

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202557720
Kategori: Internasjonal engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Internasjonal engelsk
Varighet: Fram til 31.08.2019
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Access to International English (2017). Unibok
Access to International English Unibok er en digital utgave av læreboka i et lesevennlig digitalt format med gode studietekniske verktøy. Lisensen varer i ett år.

I Access to International English Unibok justerer tekst og bilder seg automatisk til skjermstørrelsen. Eleven kan selv velge mellom ulike visninger og skriftstørrelser, slå opp på gloser og begreper direkte i teksten og få lærebokteksten lest opp. Sidetallene fra papirboka er tilgjengelig uansett visning, noe som gjør det lett å holde oversikt og kombinere papirbok og digital bok.

Med Unibok kan eleven arbeide i læreboka ved å gjøre egne notater, markere tekst, søke på innhold og ha innholdsfortegnelsen lett tilgjengelig. Det er enkelt å kopiere tekst og bilder fra boka og over i arbeidsdokumenter, noe som er nyttig når eleven skal løse oppgaver.

EPUB3-formatet tar den digitale læreboka et viktig skritt videre fra PDF-visninger.

Logg inn med Feide på www.unibok.no og prøv læreboka gratis! Utprøving og kjøp av lisens krever Feide-innlogging. Uniboka blir tilgjengelig umiddelbart etter bestilling.

Til toppen

Access to International English
Access to International English kom i ny utgave 2017, der markedslederen i programfaget Internasjonal Engelsk gjennomgikk en grundig revisjon og oppdatering.