Å skape gjennom forming (Heftet)

Tema og prosjektarbeid i barnehagen

Forfatter:

Karin Furness

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 266
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
Originaltittel: Formulera
Oversatt av: Manger, Astrid
ISBN: 9788202561154
Kategori: Pedagogikk og lærerutdanning , Barns utvikling, lek og læring , Barnehagelærerutdanning , Kunst, kultur og kreativitet og Praktisk-estetiske fag
Fag: Barns utvikling, lek og læring, Kunst, kultur og kreativitet, Praktisk-estetiske fag
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Å skape gjennom forming

Dette er en bok om forming og prosjektarbeid i barnehagens hverdag. Boken Å skape gjennom forming bygger på en utforskende arbeidsmåte, der barnas tanker og interesser blir utgangspunktet i prosjekt som på en organisk måte slynger seg frem. Vi får her følge med inn i verkstedet der vi møter et mylder av ideer og uttrykksformer som spiller sammen med blant annet fagområdene i barnehagens rammeplan.

Forfatteren beskriver arbeidet med både yngre og eldre barn, og deres skapende arbeid med tegning, maleri og poetisk tenkning. Boken inneholder konkrete kunnskaper om farge, teknikker, materialvalg, sammen med faglige og metodiske valg. Boken er inspirerende og rik på både foto og illustrasjoner. Den henvender seg til yrkesaktive i barnehage, småskole og SFO og til fremtidige barnehagelærere og andre lærere.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)
Karin Furness er formingslærer og kunstner. Hun har arbeidet med kunstfaglig og pedagogisk veiledning i barnehagen siden 1986. Hun holder også formingskurs og workshops for pedagoger.